Postázási és szállítási feltételek

Kedves vásárlónk! Mivel minden ékszer kézzel készül ezért azok elkészétésére 2-3 hét szükségeltetik. Meglehet, hogy korábban is elkészülhet, így ha fontos, hogy hamarabb megkaphassa, kérjük haladéktalanul vegye fel velünk a kapcsolatot. Szeretettel várjuk hívását.
 

Személyesen stylistunktól!

 Mészáros Dóra vagyok a Diuss stylistja.

 Engedje meg, hogy személyesen is segítségére lehessek az Önhöz legjobban passzoló Diuss ékszerek kiválasztásában, egyben átfogó stílustanáccsal is szolgálhassak.

 Legyen vendégem egy finom kávéra a belvárosban ahol a kiválasztott ékszereket meg tudom mutatni. De ha kényelmesebb, szívesen házhoz is viszem. 

 

 

Ezt a szolgáltatást a Diuss ajándékba adja Önnek. Válassza ki a kívánt ékszert a webshopból, regisztráljon és küldjön egy levelet a diuss@flashcom.hu címre, melyben írja meg a kiválasztott ékszerek cikkszámait és azt, hogy stylistunk segítségét kéri. Ezek után stylistunk hamarosan visszahívja, hogy időpontot és helyszínt egyeztethessenek. A Budapesten kívüli helyek egyedi elbírálás alá esnek.

 

DPD futárszolgálattal

A webshopban megrendelt ékszereket a DPD Hungaria Kft  futárszolgálat viszi házhoz, a regisztrációnál megadott szállítási címre.

Minden esetben a szállító levelet Önnek alá kell írnia , amit a futárszolgálat nekünk visszajuttat.

Több féle kiszállítás közül lehet választani, melyek az átvétel időpontjának egyeztetésében, valamint az átvételre jogosult személy megadására kínálnak különboző lehetőségeket. A választását, hogy milyen kiszállítást kér, a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni. Amennyiben nincs erre utaló megjegyzés, akkor az alap kiiszállítás fog megtörténni.

 

Interactive e-mail  ( alap kiszállítás )

A DPD Hungaria Kft a címzettet a webshopban megadott email címen értesíti a küldemény felvételi napján és a kiszállítási napján egyaránt. Az e-mail értesítő tartalmazza a küldemény csomagszámát, az utánvét összegét ( amenyiben utánvétes fizetés lett megjelölve a webshopos vásárlásnál), a feladó valamint a címzett adatait. Amennyiben a kiszállítás napja nem megfelelő a címzett részére, az e-mailben szereplő link segítségével átütemezheti.  A kszállítás (8:00  és 17:00 közt történeik)

 

Predict

A küldemény felvétele napján a címzettet SMS-ben értesítjük a csomagja felvételéről, az utánvét összegéről és a másnapi kiszállításról. A címzettnek válaszüzenetben lehetősége van a kiszállítási dátum módosítására, amennyiben a következő nap nem felel meg neki. A küldemény kiszállításának napján a címzettnek a reggeli órákban újabb SMS-t küldünk, amelyben a küldeményének a pontos kiszállításáról értesítjük, így megtudja, hogy melyik 3 órás időintervallumban számíthat a DPD futár érkezésére.

Ha ezt kéri, írja a webshop megjegyzés rovatba: predict

 

ID-Check – Személyazonosság ellenőrzés

Amennyiben szeretné, hogy küldeményét kizárólag az Ön által meghatározott személy vegye át, abban az esetben a személyazonosság ellenőrzési szolgáltatásunkat ajánljuk Önnek. A szolgáltatásunk megrendelésével a futárunk csak abban az esetben adja át a küldeményt, ha a címzett személyazonosító okmánnyal igazolta magát, és a neve megegyezik a csomagcímkén megadott névvel.

Ha ezt kéri, írja a webshop megjegyzés rovatba : ID check

 

..

Diuss Fine Jewelery