Diuss Fine Jewelery

Szily Nóra

Az ékszer szignál. Odavonzza a tekintetet, és bár némán, de formájával, motívumaival, színeivel mesél viselőjének ízléséről, hangulatáról. Szeretem, ha van mit elmondania. Épp ezért akad meg a szemem egyedi formákon, stílusjátékokon, amik ezeken a darabokon felfedezhetők. Az egyediség sokfélesége gyönyörködtet. A világban, az emberek között és az ékszereken egyaránt.

Diuss Fine Jewelery

Sasvári Sándor

Hadd mondjak köszönetet két szép lányom és feleségem  nevében, akik teljesen el voltak ragadtatva a Diuss különleges ékszereitől. Nem is csodálom,hiszen Ők ízig-vérig nők. Valóban ritkán látni ennyire nőies csodákat.

Megnyugtató, hogy vannak, vagyunk még olyanok, akik számára fontos az értékek megőrzése, teremtése. Jólesett, hogy a Diuss alkotójában ilyen rokonlélekkel találkoztam. 

Diuss Fine Jewelery

Horváth Éva

Ez szerelem volt az első látásra. Alig tudtam választani a sok-sok gyönyörűség közül. Ritkaság ennyi finomságot, eleganciát látni együtt. Valami azt súgja, hogy ez hosszan tartó szerelem lesz. Ha csak tehetem felveszem, bármilyen alkalomról is legyen szó.

 • Szily Nóra
  Szily Nóra
  újságíró és life coach
 • Sasvári Sándor
  Sasvári Sándor
  Jászai Mari díjas színművész,Musical énekes
 • Horváth Éva
  Horváth Éva
  műsorvezető, szépségkirálynő